Светиот крст во Битола го фати Зоран Eлисковски

0
2302

28 годишниот Зоран Eлисковски беше најсреќниот на денешниот празник Водици во Битола. Тој го фати светиот крст во соборниот храм Св. Великомаченик Димитриј. Повеќе пати досега скокал по крстот, но годинава за првпат го фати.

12575764_10205794470167226_238040935_n