SYMPATEL TELEMARKETING Вработува !!!

Германска компанија со седиште во Битола има потреба од вработени и тим лидери од регионот на Битола-Прилеп-Ресен кои го зборуваат германскиот јазик.

Се занимава со промоција и продажба на производи преку интернет.

Компанијата нуди добри услови за работа и добра плата.

За повеќе информации: 076 829 108

Сподели