Tурска новинарка на македонски јазик му правеше интервју на Пандев

Потег кој што предизвика огромно внимание и воодушевување кај публиката, пред се на голема радост на македонските навивачи. Имено, турска новинарка на „Беин Спорт“ на македонски му направи интервју на Горан Пандев со што покажа посебна почит кон нашиот капитен.

Но македонскиот јазик за новинарката Сејхан Шашко, не е непознат, иако цел живот е во Турција, таа има потекло од Охрид. Погледнете како изгледаше интервјуто:

Сподели