Талат Џафери утре ќе ги распише локалните избори

0
493

Претседателот на Собранието на Република Македонија Талат Џафери, утре во 12:00 на пладне ќе потпише Решение за распишување на избори за членови на советите на општините и советот на Град Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на градот Скопје, соопштија од неговиот кабинет.