Талески на распит во СЈО

0
929

Градоначалникот на Битола, Владимир Талески денеска е на распит пред Специјалното обвинителство.

Предмалку пристигнал таму, вели за Тера обвинителката Ленче Ристоска.

Тој треба да ја даде исказ за обвинението за кое се товари, по увидот во списите што го правеше неговиот адвокатски тим.