Талески: Ние не сме за фрлање, но не сме и најпаметни во целиот свет

0
1108

„ Ние не сме за фрлање, но не сме и најпаметни во целиот свет“ вака синоќа се обрати во Битола на трибината на ВМРО ДПМНЕ градоначалникот Талески кој рече дека уште во 2005 година почнале со банката на идеи од граѓаните. Голем дел од тие идеи биле вградени во програмата и реалиизрани, вели тој. На трибината ги спомена поголемите проекти кои општината заедно со владата ги реализираа во изминатите години.