Талески во посета на градинката Росица

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Градоначалникот Талески денеска во посета на градинката Росица дел од ЈОУДГ Естреја Овадија Мара од Битола каде била заменета дограмата и биле извршени уште неколку реконструкциони зафати.Талески потсети на се она што досега сработиле ветено во програмата за што додаде дека истата била и проширена што било и исправно кога станувало збор за нашите најмлади граѓани.

Share.