“The Chick Corea Elektric Band” во Скопје

0
1153

Од денеска преку продажната мрежа на “Купи Карти За Се” во продажба пуштени се влезниците за легендарниот Џез состав предводен од култниот џез пијанист,”THE CHICK COREA Electric Band”.

Во рамките на ексклузивната светска турнеја и македонската публика за прв пат, ќе има шанса да го слушне во живо проектот, кој засекогаш ќе остане дел од  музичката револуција  во џез музиката, на 02.07.2017 во Метрополис Арена. Цената на влезниците е од 990 до 3000 денари.