Тито Петковски во Битола со членството

0
540

Претседателот на НСДП Тито Петковски на средба со членството во Битола како подготовка на претстојните предвремени парламентарни избори кои согласно договорот од Пржино се закажани за во Април наредната година.

За преговорите и за тоа како се спроведува договореното, за актуелната точка од договорот Законот за медиумите, за работата на специјалното јавно обвинителство разговараа на трибината во Битола.