Трето CD. по ред на Сашо Поповски

0
514

Музичарот и професорот по музика Сашо Поповски, го издаде своето трето цд по ред со музика од џез композитори.

Цд-то е снимено заедно со Алек Секуловски, Оливер Јосифовски, Венцислав Благоев.

Првото музичко цд на Поповски беше во 2005-тата година.

Во меѓувреме Сашо настапува со повеќе триа, квартети и најави концерт во Скопје следната година.

Официјалната промоција на цд-то е на 30ти декември во кафе бар Хауз бар.