Цените на бензините и дизелот непроменти и во наредните две недели

0
342

И во наредните две недели еуросупер БС 95 ќе се продава по 62,50 денари за литар, еуросупер БС 98 по 64,50 денари за литар, еуродизелот по 50 денари и екстра лесното масло за домаќиснтво по 38,50 денари за литар.

Со одлуката на Регулаторната комисија се намалува малопродажната цена на мазутот и ќе изнесува 20,08 денари за килограм.