Цигарите поскапуваат

0
841

Цигарите поскапуваат од 3 до 5 денари по кутија.

Нови цени ќе имаат сите цигари на Тутунскиот комбинат Прилеп меѓу кои и најпопуларните Бренд. Поскапуваат и брендовите Европа, Сан како и новите варијации на Марлборо кои од 90 денари добиваат нова цена која ќе изнесува 95 денари за една кутија.