ТВ јубилеј

0
455

Денес, нашиот колега Стево Башуровски слави 20 години работен ангажман во ТЕРА ТВ.
Да се биде 20 години континуирано ангажиран во една ТВ не е така лесна работа, ако се знае како денес новинарите ги менуваат медиумите и како медиумите го менуваат новинарството. Ова е професија во која многумина немаат или не сакаат ништо да вложат, а Стево вложи силни години, многу време, талент, одмереност и прагматизам.

Денес е главен и одговорен уредник на ТЕРА, а ТЕРА е среќна што го има.
Среќни 2 децении во ТЕРА драг наш Стево…од екипата на ТЕРА ТВ.