Укинати притворот и потерницата по Сеад Кочан

0
811

В.Д. Претседателот на Кривичен, Стојанче Рибарев за Телевизија 24 потврди дека одлуката на Врховен со која е укинат притворот на Сеад Кочан пристигнала доцна попладнето во петокот и Кривичниот совет само доставил известување до МВР за повлекување на потерниците за Кочан. Содржината на одлуката и кој ќе постапува по неа ќе ги соопшти денеска.