Украден релјефот од споменикот „12. Ваташки младинц

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Непознати сторители по кои трага полицијата го украле простанатиот дел од бакарниот релјеф на споменикот на „12. Ваташки младинци“ во месноста Моклиште, информираат од Службата за информирање при кавадаречката локална самоуправа.

Share.