Ултра модерен фризерски салон во Битола-Кикле

0
5896
Викендов фризерскиот салон Кикле, ја одбележа својата 10 годишна работа.
10 годишното постоење на овој салон, го одбележаа илјадници задоволни клиенти, како и резултат на долгогодишната соработка со холандската компанија за производи за боење и нега на косата, компанија со долгогодишна традиција во произведување на квалитетни производи на природна основа.

По повод 13 години работа на фризерот Петар Киклевски и  10 годишното постоење на фризерскиот салон Кикле,  ова место доби потполно нов изглед, комплетно реновиран по најновите светски стандарди и трендови на ова поле.
Дел од новитетите  во ова студио се најсовремените техники за стилизирање на коса, со висок квалитет на производите, базирани на природни сстојки, кои не го оштетуваат влакното на косата, овозможуваат природен изглед, како и потхранување, а воедно  нега на косата. Тука се новите бои на Кеуне, а исто така и Олаплекс производите кои обезбедуваат безбедно осветлување на косата, без притоа да има штетни последици за влакното.
Како главен тренд е исправувањето на косата со бразилски кератин.
Со овој третман се добива здрава , права и сјајна коса.
За сите овие и други новитети доколку сеуште не сте ги испробале, слободно обратете се во фризерскиот салон Кикле на улица Довлеџик бр.96.