Уредување на плоштадот во Крушево

0
813

Со помош на средства од Програмата за финансиска подршка во земјоделството и руралниот развој крушевчани ќе добијат плоштад со целосно нов и современ изглед . Носител на проектот вреден над 3,7 милиони ден е Центарот за развој на Пелагонискиот плански регион преку Агенцијата за финансиска подршка на земјоделството и руралниот развој.