Утре боево гаѓање кај „Билбил камен“

0
1032

Ве известуваме дека на 02.11.2017 година (четврток) во временскиот период од 08.00 -12.00 часот на место викано” Билбил камен “- Битола, ќе се реализира боево гаѓање со огнено оружје од страна на припадниците на  активниот состав на СВР Битола. За таа цел Ве информираме да ја запознаете јавноста со оваа активност и да апелираме да се воздржат од движење на тие региони, стои во соопштението на СВР Битола.