Утре е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед

0
483

Министерството за труд и социјална политика денеска извести дека утре-Бадник е неработен ден за граѓаните од православна вероисповед. Од МТСП известија дека задутре кога се прославува Божик е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.