Утре не од 10, туку од 13 часот ќе нема вода во Битола

0
4387

Утре голем дел од Битола ќе остане без вода, заради технички зафати на ЈП Водовод. Прекинот на водоснабдувањето нема да биде од 10 часот како што претходно беше најавено, туку од 13 часот и се надеваат дека за неколку час повторно по зафатот, ќе се нормализира водоснабдувањето во градот.