Утре некои делови на градот ќе останат без вода

0
1057

Заради зафат на водоводната мрежа вторник ( 12.01.2016 ) од 10 часот без вода ќе остане населбата Баир,  потоа улиците „Смилевски конгрес“, „Анести Пановски“, „Ружа Делчева“ и

„ Бактериолошка“ во траење од два до три часа, информираат од ЈП Водовод.