Ван Гог пеат на македонски

0
550

Деновиве на фан-страницата на култната српска група „Ван Гог“на фејсбук, се појави кратко видео со преработка на нивниот хит „Анџеле, мој брате“ и тоа на македонски. Тие во истото ги поздравија и своите фанови од Македонија.
Како што ни изјавија во ексклузивното интервју за Тера телевизија, за време на нивниот престој во Битола, кога го одржаа нивниот концерт во античкиот локалитет Хераклеа, песната веќе се подготвува целосно да биде на македонски.