Ванхауте на Твитер: Ајде да воведеме екстерно за Владата!

0
492

„Ајде да воведеме екстерно тестирање за владата“.

Ова е најновиот коментар, кој го постави на својот Твитер профил, белгискиот посредник Питер Ванхауте.

Коментарот следуваше по вчерашната жестоката дебата во Собрание помеѓу пратениците од власта и опозицијата за екстерното тестирање.