Ванхауте: Се предавам – Нема избори на 24-ти април

0
723

„Суштината е во ефективни преговори. Се предавам: Нема избори на 24-ти април“, коментира на Твитер, преку една од неговите мачки, белгискиот експерт и олеснувач во преговорите, Питер Ванхауте.

Денеска треба да биде соопштен ставот на ЕУ и НАТО дали се исполнети условите за фер и демократски избори на 24-април.