Вечерва го очекуваме првиот снег

0
1704

Вечерва очекуваме почеток на првите снежни врнежи оваа година. Ќе започнат во планинскиот дел во северозападниот регион, за потоа бргу да се спуштат и на поиските места во северната половина од земјата. Во текот на ноќта и раните утрински часови овие снежните врнежи ќе се спуштат и во јужниот крај.