Вечерва на Интерфест

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва од 20.00 часот во Завод и музеј Битола во рамките на Интервнационалниот фестивал Интерфест на класична музика, Рецитал на КАРЛ АЈШИНГЕР, пијано, Австрија, со дела од Бетовен, Лист.

Share.