Вечерва на Интерфест вечер во чест на Бетовен

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Денеска на програмата на Интернационалниот фестивал на класична музика „Интерфест“ во Витола е вечер во чест на Бетовен, 250 години од неговото раѓање.

ПЈЕР-ЛОРАН БУШАРЛА, пијано, Франција

Лудвиг ван Бетовен

20.00   Народен театар Битола

Share.