Вечерва на програмата на Интерфест

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Вечерва на програмата на фестивалот на класична музика „Интерфест“ кој синоќа започна во Битола е ансамблот „Tempera Barroca”, Србија.

ДАНИЛО НОВАКОВИЌ, барокна виолина

ЃОРЃЕ МИЛОШЕВИЌ, виолончело

ЛАНА ЈЕЛЕНКОВИЌ, чембало

Учелини, Кастело, Фрескобалди, Габриели

Од 20 часот во Завод и Музеј -Битола.

Share.