Вељаноски ги распиша изборите на 5 јуни

0
608

Претседателот на Собранитео на Република Македонија, Трајко Вељаноски денеска го потпиша Решението за распишување на предвремените парламентарни избори кои што ќе се одржат на 5 јуни.

248211