Велигденски собир за меѓуетничка интеграција во образованието

0
1520

По четврети пат се организираше Велигденски собир во селото Трновци, општина Могила.Го организира подрачното училиште кое е дел од ОУ Кочо Рацин од село Ивањевци.

ucitelka

Велигденскиот собир е во рамките на проектот за меѓуетничка толеранција во образованието, а со подршка на општина Могила.

veligdenski sobir 1