Вешт крадец влегол в театар

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

По вчерашната информација за кражбата што се случила во театарот во Битола, денеска на прес конференција директорот Валентин Светозарев рече дека очигледно било дека вешт крадец влегол во театарот.

Украдено е оружје кое популарно се нарекува плашливци и кое само изгледа дека е вистинско оружје, а се чувало во специјална просторија, во која пак имало специјална кутија каде што било затворено.

Светозарев очекува дека органите на прогонот ќе го расветлат случајот.

Share.