ВИДЕО: Бизарен бизнис за 8 март – Изнајмете рози за да се сликате на Фејсбук

0
1166

Русинка добила бизарна идеја за бизнис за време на меѓународниот ден на жената 8 март со тоа што им овозможува изнајмување на рози со кои би се сликале за социјалните мрежи и со тоа би се пофалиле дека добиле голем подарок од некого.

Жените може да изнајмат букет со рози и во зависност од големината ќе платат меѓу 7 и 17 долари. Откако ќе ги направат селфи фотките букетот ќе биде вратен на доставувачот.