ВИДЕО: Како беше зад сцената во Келн?

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Келн и „Ланксес арената„ станува култно место за европскиот клубски ракомет. Се е германски прецизно, настанот стана глобален ракометен хепенинг, инволвирани се илјадници луѓе, па не чуди зошто договорот е продолжен и до 2020 година љубителите на овој спорт, во Келн ќе ги крунисуваат европскиот првак. Како беше сите овие денови, како зад сцената се подготвуваше овој настан и како уште од утре ЕХФ веќе го планира следниот Final four, погледнете во следниот видео запис на организаторот.

 

Share.