ВИДЕО: Манасков и Димитровски го најавија спектаклот на ветераните

0
2559

Во вторник на 10 октомври од 18.30 часот, ветераните на Пелистер и на македонската репрезентација ќе се соочат во спортската сала „Младост“ во Битола, а интересот за натпреварот е огромна. Златко Димитровски и Пепи Манасков, кои се јавуваат во улога на организатори, сметаат дека овој натпревар може да го раздвижи ракометот во Битола.

Погледнете го разговорот на Зоран Мишевски со Димитровски и Манасков: