ВИДЕО:Манчестер Јунајтед пристигна во Скопје

0
1385

По едночасовно доцнење, тимот на Манчестер јунајтед пристигна во ТЦЦ „Гранд плаза“. Пред хотелот имаше силно полициско обезбедување и поставена ограда на стотина метри од влезот зад која беа наредени многубројни новинарски екипи и стотина фанови.

Манчестер јунајтед официјалната прес-конференција ќе ја одржи во 16.45 часот, а официјалниот тренинг од 17.30 часот.