ВИДЕО: Опожарено возило во Битола

0
4218

Возилото го забележале полициски службеници, и веднаш настанот го пријавиле во полиција и во пожарна. Возилото беше опожарено денес околу пладне на улицата Партизанска, во близина на кафе барот Бар- Рум. На местото на настанот веднаш пристигна едно противпожарно возило , кое што започна да го гасе пожарот. За какво возило станува збор, и кои се причините за опожарувањето ќе покаже истрагата, велат од СВР Битола.