ВИДЕО: Прилеп слави победа на ВМРО-ДПМНЕ

0
1200

Владејачката коалиција предводена од ВМРО-ДПМНЕ победи на парламентарните избори одржани денеска. Коалицијата „За подобра Македонија“ слави во Прилеп. kurir.mk