Видео прилог од компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ

0
19190

Инспирирани од фактот што компанијата КРОМБЕРГ & ШУБЕРТ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Битола го прослави 5000-от вработен и понатаму останува главна тема за разни шпекулации и невистини, претставници од компанијата изработија видео со кое сакаат да ја приближат реалноста во компанијата со пошироката јавност. Според нив, ако странските инвестиции се навистина најлошото нешто што се случило во Македонија во изминатите 20 години, Македонија е среќна држава“ велат од компанијата.