ВИДЕО: За вчерашната победа во интервју за Тера со Илијоски, Ковачев, Миленковски и Петровски

0
2789
Ден по големата победа и по враќањето на пехарот во Битола, денеска се сретнавме со дел од екипата на ФК Пелистер во хотелот Епинал. Разговаравме со фудбалерите Баже Илијоски, Мартин Ковачев, Филип Миленковски и Илче Петровски.