Викенд на мртовци во Центарот за култура

0
1534

Викенд на мртовци е најновата претстава на Солза и смеа, чија што премиера беше во античкиот локалитет Хераклеа.

За сите оние кои ја пропуштија, истата екипата на овој театар, ќе ја одиграат на
17-ти август,во Центарот за култура.

Античкиот локалитет Хераклеа беше преполн со битолчани и гостите од странство за премиерата, па членовите на Солза и смеа очекуваат преполна сала и во Центарот за култура.Викенд на мртовци ќе биде со почеток од 20 часот.