Викенд во Грција преку бутиците Линкести

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Во Битола и пошироко, Linkesti повеќе од 10 години претставува синоним за стил, мода и незаменлива елеганција, култно место каде секој елегантен маж може да пронајде гардероба за својот вкус.

Linkesti сите свои потрошувачи покрај со најновите трендови, постојано ги изненадува со нешто за својата лојалност со најразлични, подароци, клуб картички за попусти, а не се новитет и наградните игри во кои доделува вредни награди како за матурантите, младоженците но и за фановите на својата страна на социјалните мрежи.

За оваа сезона, Linkesti, инспирирани од многубројните венчавки,

на најсреќниот пар , односно младоженец му доделува меден викенд во Грција во соработка со туристичката агенција Ариес Травел.

Се работи за наградна игра со која секој младоженец кој своето одело ќе го набави во Linkesti има право на учество во наградната игра која започна од 1-ви јули а трае се до 1 – ви септември.

Со купувањето на одело, младоженецот добива награден купон со бројче, кое треба да го чува до 1-ви септември, кога и официјално ќе биде извршено и извлекувањето на еден пар , односно младоженец кој својата подобра половина ќе ја одведе на луксузен меден викенд за двајца во Грција под покровителство на Ариес Травел.

Битуците Linkesti ве покануваат да ги посетите затоа што вие можеби сте среќниот пар односно младоженецот кој ќе го добие ова одлично патување.

Сите новости следете ги на официјална Facebook страница : Linkesti Bitola каде ќе биде и објавено името на најсреќниот младоженец.

 

Share.