Викендов изложба на олдтајмери

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Традиционално и оваа година во Битола ќе се одржи изложбата на олдтајмери.
Оваа година е 4-то по ред издание во органзиација на клубот ретро фрикс од нашиот град.

 

Oldtajmeri_Izlozba_-_3.jpg

Минатата година на изложбата беа изложени над 50 возила од речиси сите македонски градови.

И оваа година се очекува богата програма. Датумот е 10 ти мај со почеток од 10 часот.

 

Неда Маретиќ

Share.