Винковата конференција за Горазд Николоски

0
696

На 13.12 во лоби барот на хотел Епинал во 18:00 часот Винковата конференција организира продажна изложба на торти, колачи и цвеќе по 11 пат. Средствата ќе бидат наменети за помош на Горазд Николоски Гого.