Вистинска среќа е на 1-ви Април да ви падне автомобил

0
4635

Некои велат дека среќа е да се пие кафе на Широк Сокак, а ние додаваме дека нема поголема среќа од тоа, освен кафе да ви се падне и  Kia Sportage.

Добитникот е студент од Кавадарци во Битола . И нема да верувате дека грепката ја купил на Денот на шегата 1-ви Април.