„Витаминка“ донираше за поплавените населби во Скопје

0
435

Со донација во износ од 10.000 евра и храна во исто толкава вредност, компанијата „Витаминка“ помогна на жртвите и тешко погодените граѓани кои останаа без или со разурнати домови од катастрофалните поплави кои се случија во саботата.

Вкупната вредност на оваа донација 1.200.000 денари.