Владата ќе именува нови директори на УБК и БЈБ

Google+ Pinterest LinkedIn Tumblr +

Директорот на Бирото за јавна безбедност Митко Чавков и првиот човек на Управата за безбедност и контраразузнавање Владимир Атанасовски се очекува да бидат разрешени од функциите на денешната Владина седница. Предлог за разрешување поднесе техничкиот министер за внатрешни работи Агим Нухиу.

Share.