Владиката Петар за плишаните мечиња

0
1384

Го прашавме денес Владиката Петар кое е неговот мислење за идејата за Свети Никола наместо масло и дарови, в црква да се носат плишани мечиња. Според него тоа не е многу сериозна идеја.