Влезе во базен заедно со новиот Samsung телефон

0
1316
Харис Крејкрафт за својот тест направи и видео запис со којшто ќе ви докаже дека новиот Samsung Galaxy S7 Edge е навистина водоотпорен.

Samsung тврди дека новите Galaxy S7 и S7 Edge во вода може да минат до час и половина време на длабочина од метар и половина, па само прашање на време беше кога некој ќе реши и да ги провери споменатите тврдења.

Харис Крејкрафт на својот YouTube профил го покажа токму својот тест направен врз Galaxy S7 Edge моделот.