ВМРО-ДПМНЕ: Имаше сериозни неправилности, среќа што немаше жртви

0
646

ВМРО-ДПМНЕ обвинува за сериозни неправилности на денот на гласањето, а граѓаните виделе какви избори може да спроведе СДСМ.

„Треба да бидеме среќни што немаше жртви“, изјави Никола Србов на прес-конференцијата во седиштето на ВМРО-ДПМНЕ.

Тој информираше дека за сите нерегуларности се направени записници и информирани се сите меѓународни претставници.

mkd.mk