ВМРО ДПМНЕ објави предност пред СДСМ во Битола

0
4167

ВМРО ДПМНЕ во Битола објави дека тие се во предност на денешното гласање, според обработените нецелосни податоци за околу 2000 гласови пред СДСМ.

Благој Шаклевски изјави дека СДСМ нема причина за прослава затоа што победата е на страната на ВМРО ДПМНЕ.